BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Yeni Türk Filmleri Neler?

 

26 Eylul 2023
Yeni Türk Filmleri Neler?

Son dönemlerde Türk sineması ciddi bir ivme yakalamış durumdadır. Farklı türlerde yaratıcı hikayelerle beyaz perdeye taşınan eserler, izleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılanmaktadır. Yerli film izle ile ulaşılabilecek olan 2023 yapımı yeni Türk filmleri de farklı konularla izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Huzurum Kalmadı

Bir Türk komedi filmi olan Huzurum Kalmadı, yönetmenliğini ve senaristliğini Taner Şahin'in üstlendiği bir yapım olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Film, silah kaçakçılığı yaparken yakalanan iki arkadaş Necdet ve Ziya'nın huzurevinde başlarına gelen komik olayları konu alıyor. Yeni Türk filmleri izle seçeneğiyle bu filmi de değerlendirmek mümkün oluyor.

Kocamı Kim Öldürür

Aleyna Solaker, Burak Satıbol ve Hayrettin Karaoğuz'un başrollerini yaptığı Kocamı Kim Öldürür, servet evliliği yapan Merve'nin kocasını öldürmek istemesini ele alıyor. Her şey karmaşıklaşınca, Merve'nin çaresizliği ve kocasını öldürme çabaları filmi izlemeyi değer hale getiriyor. Online film izle ile bu ve bunun gibi filmlere de göz atmak mümkün oluyor.

Yıldız Tozu

Aile ve drama filmi Yıldız Tozu, Kenan ve Mustafa adlı iki kardeşin hayatını konu alıyor. Mustafa'nın bisiklet kazası sonrası, Kenan'ın dua ettiği yıldızın bir kız çocuğuna dönüşmesi ile hikaye başlamış oluyor. Yeni Türk filmleri izle seçeneğiyle bu gibi daha farklı filmlere göz atmakta mümkün oluyor.

Şeytanın Elçileri

2023 yapımı bir korku filmi olan Şeytanın Elçileri, bir grup arkadaşın satanist ayinler yaparken başlarına gelen korkunç olayları konu alıyor. Yerli korku filmleri izle denildiğinde ilk akla gelenlerin arasında yer alabilecek bu film, izleyenlere korku dolu bir an yaşatmayı amaçlıyor.

Yeni Türk filmlerini merak ediyorsanız bu gibi seçeneklere göz atabilirsiniz. Yeni Türk filmleri izle seçeneğiyle de daha farklı filmleri değerlendirmeye alabilirsiniz. Bunun dışında Yeşilçam filmleri gibi daha nostaljik filmlere de göz atmak isteyebilirsiniz. Türk film sektöründe yer alan yeni eski bütün seçeneklere göz atmak adına online film izle seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

Yeni Türk filmleri, her geçen gün daha da zenginleşiyor. Bu yapımları izleyerek hem yerli sanata destek olabilir hem de keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.