BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli genç Konya’da trafik kazasında hayatını kaybetti

Seydişehir Gökhüyük Mahallesinden 18 yaşındaki Arda Duran Selçuklu ilçesinde minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybetti. 

19 Eylul 2023
Seydişehirli  genç Konya’da trafik kazasında hayatını kaybetti

Seydişehi Gökhüyük Mahallesinden 18 yaşındaki Arda Duran Selçuklu ilçesinde minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

 Kaza, sabah saatlerinde Selçuklu ilçesi Büyük Kayacık Organize Sanayi bölgesi Evrenköy Caddesi üzerinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre cadde üzerinde seyir halinde olan 42 AOC 17 plakalı Ahmet K. idaresindeki minibüs, 1 nolu sokağa dönmek için sağa manevra yaptığı esnada hemen yanında seyir halinde olan 42 ASF 665 plakalı Arda Duran(18) kontrolündeki motosiklete çarptı.

18 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri 18 yaşındaki motosiklet sürücüsü Arda Duran'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Minibüs sürücüsü Ahmet K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yapılan incelemelerin ardından 18 yaşındaki gencin cansız bedeni otopsi işlemleri için Konya Şehir hastanesi morguna kaldırıldı

Arda Duran 'nın cenazesi 20 Eylül Çarşamba günü  Öğleden önce Seydişehir Gökhüyük  Mahallesinde  toprağa  verileçeği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.