BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

LPG fiyatına okkalı zam var

Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru sürüyor. Benzin fiyatı ve motorin fiyatına gelen zamlar sürücüleri kara karar düşündürürken LPG (otogaz) fiyatı için okkalı zam geliyor. İşte akaryakıt fiyatları (18 Eylül 2023) 

19 Eylul 2023
LPG fiyatına okkalı zam var

Akaryakıt fiyatlarına zam sağanağı sürüyor. Benzin fiyatı ve motorin fiyatı sonrası şimdi de LPG fiyatı da okkalı zam geliyor. 

 

AKARYAKIT FİYATLARI SÜRÜCÜLERİ KARA KARA DÜŞÜNDÜRÜYOR

Brent petrol ve döviz kurundan etkilenen akaryakıt fiyatları sürücüler tarafından yakından takip ediliyor. Akaryakıt fiyatları özellikle benzin fiyatı ve motorin fiyatları zamlarıyla sürücüleri kara karar düşürdürüyor. 

 

19 EYLÜL'DE LPG (OTOGAZ) FİYATINA ZAM

Benzin fiyatı ve motorin fiyatı zamlarından sonra bu gece LPG (otogaz) fiyatı da okkalı bir şekilde zamlanması bekleniyor. 

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken zamlarla da peş peşe geliyor.

Sektör kaynakları, LPG (otogaz) fiyatı için 19 Eylül Salı gecesinden itibaren 1 lira 30 kuruş zam gelebileceğini belirtti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.