BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da alacak meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü

Konya'nın Selçuklu ilçesinde alacak meselesi nedeniyle eski çalışanını tabancayla öldüren şüpheli gözaltına alındı. 

16 Eylul 2023
Konya'da alacak meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü

Olay, Horozluhan Mahallesi'ndeki bir sanayi sitesinde meydana geldi. Suriye uyruklu Ammar Tabbuş, eski iş yerine giderek alacağı 1000 lirayı tahsil etmeye çalıştı. Ancak iş yeri sahibi Bekir G. ile aralarında alacak meselesi nedeniyle bir tartışma başladı. Tartışma hızla şiddetlenerek bir çatışmaya dönüştü, ve maalesef Tabbuş, karnından tabancayla vuruldu.

Olayın hemen ardından bölgeye çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı Tabbuş'u Konya Şehir Hastanesi'ne sevk etti. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen Tabbuş kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Olayın ardından şüpheli Bekir G, olay yerinden kaçarak polis tarafından kısa sürede yakalandı. Emniyet ekipleri, olayın aydınlatılması için çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.