BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİNDEN TEFECİ ÇETESİNE OPERASYONU

 

15 Eylul 2023
KONYA POLİSİNDEN TEFECİ ÇETESİNE OPERASYONU

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, nakit ihtiyacı olan vatandaşların zor durumlarından faydalanarak tefecilik yapan bir çeteye operasyon düzenledi. Gerçekleşen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alınırken çok sayıda senet ve silah ele geçirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tehdit, hakaret ve kasten yaralama eylemleriyle çevrelerine korku salarak tefecilik yaptıkları tespit edilen 8 şahsın ev ve iş yerlerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

ÇOK SAYIDA SENET VE ALACAK DEFTERİ ELE GEÇİRİLDİ

7 ev, 2 iş yeri ve 2 araçta yapılan aramalarda: 46 adet senet, üzerinde alacak -verecek isimleri yazılı not defterleri, 7 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet pompalı tüfek, 165 adet fişek ve 43 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili Tefecilik suçundan gözaltına alınan 8 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.