BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Büyükşehir’den 12. sınıf öğrencilerine Tam 3 bin TL

Konya Büyükşehir’den 12. sınıf öğrencilerine müjde: Başvurular ekim ayında başlıyor! Tam 3 bin TL 

09 Eylul 2023
Konya Büyükşehir’den 12. sınıf öğrencilerine  Tam 3 bin TL

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin bahar ve yaz dönemi boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay önemli açıklamalarda bulundu. Müjdeyi vererek öğrencilere de seslenen Başkan Altay, 12. sınıfta okuyan, üniversiteye hazırlanan öğrencilere 3 bin lira nakdi destekte bulunacaklarını söyledi.

Geçen yıl 12. Sınıf öğrencilerine bin 500 lira destek verdiklerini söyleyen Başkan Altay, söz konusu bu desteği 3 bin liraya çıkardıklarını açıkladı. Başvurular ekim ayının ilk haftasında başlayacak. Böylece 12. sınıf öğrencilerine 3 bin TL verilecek. 
Başkan Altay, “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıl üniversiteye hazırlanan 23 bine yakın 12. sınıf öğrencimize 1.500 lira destekte bulunmuştuk. Bu desteğimizi bu yıl iki katına çıkararak 3.000 lira yapma kararı aldık. Başvuruları Ekim ayının ilk haftasıyla birlikte almaya başlayacağız. İnşallah 27 bin öğrencimizin, toplamda 81 milyon lirayı bulan bu desteğimizden yararlanmasını hedefliyoruz. Gençlerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyor, her birine hayat boyu başarı ve sağlık temenni ediyorum” cümlelerini kullandı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.