BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'daki trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti!

Kaza, gece saatlerinde Konya’nın Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Caddesinde meydana geldi. 

07 Eylul 2023
Konya'daki trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti!

Edinilen bilgiye göre Otogar istikametine doğru cadde üzerinde seyir halinde olan Selçuk Ceran idaresindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan ağaca çarptı.

İhbar üzerine adrese Polis ve Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde araç içerisinde yolcu olarak bulunan 42 yaşındaki Galip Ardıç’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazadan yaralı olarak kurtulan Sürücü Selçuk Ceran yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen yaralının alkollü olduğu tespit edildi.

Ekipler tarafından yapılan incelmelerin ardından 42 yaşındaki Galip Ardıç’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.