BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Eski Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir hayatını kaybetti

Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir hayatını kaybetti 

31 Ağustos 2023
Eski Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir hayatını kaybetti

Beyşehir'de 2017-2022 yılları arasında Kaymakamlık yapan, ardından Gölcük'e Kaymakam olarak atanan Yusuf ÖZDEMİR  bir süredir amansız hastalık tedavisi görüyorken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti

Merhum Yusuf ÖZDEMİR   cenazesi 1 Eylül 2023 Cuma günü, Cuma namazı ardından, Samsun merkezde, Büyük Camii'den kaldırılacaktır.

Kaymakam Deniz Pişkinden Başsağlığı Mesajı

"Ben Seydişehir’e atandığımda O, komşu ilçe Beyşehir Kaymakamıydı. Trabzonlu olmasından mütevellit, Karadeniz insanına has doğallığı, samimiyeti ve espritüelliği ile farklı biriydi. Geçen yıl Gölcük Kaymakamlığına atanan ve bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayata veda eden kıymetli meslek büyüğüm Yusuf Özdemir’e Allah’tan rahmet, ailesine ve mülki idare camiamıza başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun."

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.