BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da başıboş köpeklerin kovaladığı çocuk yaralandı

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen sahipsiz sokak köpeklerinin neden olduğu can yakan olaylara bir yenisi daha eklendi Konya'da başıboş köpeklerin peşine düştüğü çocuk, bisikletten düşerek yaralandı 

27 Ağustos 2023
Konya'da başıboş köpeklerin kovaladığı çocuk yaralandı

Türkiye'de sayıları her geçen gün artan başıboş sokak köpeklerinin saldırılarında pek çok can kaybı ve yaralanmalar yaşanırken, sahipsiz köpeklerin neden olduğu kazalar da can yakmaya devam ediyor.

Konya'da yaşanan son olayda köpeklerin kovaladığı çocuk, bisikletten düşerek yaralandı.

Olay, Konya'nın Karapınar ilçesi İslik Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tarlada çalışan babasının yanından mahalleye bisikleti ile dönen 12 yaşındaki H.T.'yi 2 sokak köpeği kovalamaya başladı.

Bisikleti ile kaçmaya çalışan H.T., bisikletinin kontrolünü kaybetmesi sonrası yere düştü. Annesini arayarak yardım isteyen H.T., yakınlarının yardımıyla Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Köpeklerden korkarak kaçan H.T. yaptığı açıklamada, "Tarladan babamın yanından döndüğüm sırada iki sokak köpeği saldırdı. Korku ile kaçmaya başladım. Daha sonra bisikletimi yolun yüksekliğinden aşağı sürerek onlardan kurtuldum. Hemen annemi aradım. Çok kötü bir durumdu” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.