BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ GELENEKSEL ÖDÜL TÖRENİ

2022-2023 eğitim-öğretim yılı LGS sınavında başarı yakalayarak nitelikli liselere girmeye hak kazanan öğrencileri tebrik etmek ve ödüllendirmek için Özgüven Sistem Koleji bu yıl da başarılarından söz ettiren bir ödül töreni düzenledi. 

26 Ağustos 2023
ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ GELENEKSEL ÖDÜL TÖRENİ

2022-2023 eğitim-öğretim yılı LGS sınavında başarı yakalayarak nitelikli liselere girmeye hak kazanan öğrencileri tebrik etmek ve ödüllendirmek için Özgüven Sistem Koleji bu yıl da başarılarından söz ettiren bir ödül töreni düzenledi.

   Ödül törenine protokol üyelerinden Seydişehir Kaymakamı Deniz PİŞKİN, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet ARICI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR, İlçe Müftüsü Adem BEBEK ve Gazeteciler Derneği Başkanı ALİ SAĞLAM katılım sağladı.

   Özgüven Sistem Ortaokulu öğrencileri başarılarından dolayı okul tarafından ödüllendirildi. Eğitim öğretimde sekizinci yılını başarılarla tamamlayan Özgüven Sistem Koleji LGS sınavındaki %61’lik nitelikli okula yerleştirme başarı oranıyla ve iki yıl üst üste LGS birincisi çıkararak  başarılarından söz ettirmeye devam ediyor. 2022 LGS sınavında birinci olan öğrencisini GALATASARAY LİSESİNE gönderen kurum bu yıl da LGS birincisi olan öğrencisini ANTALYA FEN LİSESİNE gönderdi.

    Büyük ilgi ve katılım gösterilen ödül töreni ilçe LGS ve okul birincisi Ceylin KARACA’nın konuşması ile devam etti:

     “Sayın Okul Yönetimi, Değerli Öğretmenlerim, Sevgili Arkadaşlarım ve Saygıdeğer Velilerimiz;

     Bugün burada sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Öncelikle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Ben ilçe birincisi olarak buradayım ve bu başarıyı elde etmemde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.

     Okulumuzun bu büyük başarıdaki rolü oldukça önemli. Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları, yöneticilerimizin destekleri ve okul ortamının bizlere sunduğu imkanlar sayesinde bu başarıyı elde ettim. Eğitim kadromuzun her bir öğrenciye özel ilgi ve destek sunması, sorularımızı sabırla cevaplamaları benim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu.

     Okulumuz ders dışında da sosyal etkinliklerle kendimizi geliştirme fırsatı sundu. Kulüp faaliyetleri, sportif ve kültürel etkinlikler sayesinde sadece akademik değil, kişisel ve sosyal yeteneklerimizi de geliştirme fırsatı bulduk. Bu da benim başarıya giden yolda daha dengeli bir yaklaşım sergilememe yardımcı oldu.

     Başarının sadece bireysel bir çaba değil aynı zamanda bir ekip işi olduğunu unutmamak gerek. Okulumuzun sunduğu imkanları en iyi şekilde değerlendirmek ve azimle çalışmak bu başarıları elde etmemizi sağladı. Hep birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Başarımın arkasındaki en büyük güç ise ailemin ve öğretmenlerimin inancı oldu. Onların desteği ve rehberliği olmadan bu başarıya ulaşmak zor olurdu. Her zaman yanımda oldular, beni cesaretlendirdiler ve motive ettiler.

     Son olarak bu gurur dolu anımda yanımda olan herkese tekrar teşekkür ediyor, sizleri sevgiyle selamlıyorum.”

      Okul yönetimi ödül töreni sonunda “Okulumuzun vizyonu ve misyonu çerçevesinde yıllardır büyük başarılara imza atıyoruz. Hedeflerimiz başarılarımızla katlanarak büyüyor ve her platformda kendinden söz ettiriyor. Özgüven Sistem Koleji olarak başarının doğru adresi olmaya devam edeceğiz.” diyerek gelecek dönemin başarı temellerini attı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.