BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE DEV OPERASYON! TÜM MAHALLE ABLUKAYA ALINDI

 

25 Ağustos 2023
KONYA POLİSİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE DEV OPERASYON! TÜM MAHALLE ABLUKAYA ALINDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde suç oranı yüksek olan ve uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen bölgelere operasyon düzenledi. Tüm bölgeyi ablukaya alan polislerin görüntüleri aksiyon sahnelerini aratmadı.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Konya’ya atanarak görevine başlayan İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut’un öncülüğünde son zamanların en büyük operasyonlarından biri gerçekleşti.

45 Ekip, 3 Çevik Kuvvet Timi, 5 Özel Harekat Timi ve 150 personelin katılımı ile Karatay İlçesinde bulunan bir mahallede, uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen 15 eve eş zamanlı operasyon düzenlendi.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ EŞLİĞİNDE ADRESLERE EŞ ZAMANLI BASKIN YAPILDI

İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut’un önderliğinde yapılan operasyonda ekipler tüm mahalleyi ablukaya alarak giriş ve çıkışları kapattı. Ardından belirlenen adreslere Özel Harekat Ekipleri eşliğinde eş zamanlı olarak baskın yapıldı.

Uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen adresler, mahalledeki metruk binalar ve boş araziler Narkotik köpekleri eşliğinde didik didik arandı. Yapılan aramalarda: 2 parça Sentetik Kannabinoid maddesi, 3 parça Eroin maddesi, 2 parça Metamfetamin maddesi, 42 adet Sentetik Uyuşturucu maddesi ve 3 adet Ruhsatsız Tabanca ele geçirildi. Gerçekleşen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ MAHMUT KARABULUT OPERASYONU YERİNDE İNCELEDİ

Gerçekleşen operasyonun başından sonuna kadar her anını titizlikle takip eden İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, operasyon anında da ablukaya alınan mahalleyi sokak sokak gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

OPERASYON GÖRÜNTÜLERİ AKSİYON FİLMLERİNİ ARATMADI

Operasyon anında da havadan ve karadan yapılan çekimlerin görüntüleri aksiyon filmlerini aratmadı. Saniye saniye kameralara yansıyan görüntüler operasyonun başarısını gözler önüne serdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.