BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Antalya'da kadın cinayeti

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir kadın, çalıştığı iş yerine gelen eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay yerine gelen çiftin yakınları sinir krizi geçirdi. 

22 Ağustos 2023
Antalya'da kadın cinayeti

Türkiye'de bir kadın daha cinayete kurban gitti.

Antalya'nın Kepez ilçesi Yeni Emek Mahallesi'nde zincir markette çalışan Sümeyye Y. (26), iş yerine gelen eşi M.Y. ile tartıştı.
Eşinin bıçakla kovalaması üzerine Sümeyye Y, kendisini marketin deposuna kilitledi. Kapıyı kırarak içeri giren ve eşini bıçaklayan M.Y, olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

Bir çocuk annesi olduğu öğrenilen Sümeyye Y'nin cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bölgeden kaçan zanlının yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.
YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Öte yandan acı haberi alarak olay yerine gelen Sümeyyye Y.'nin kayınvalidesi Emel Y., "Kuzum kuzum ölmeye mi geldin. Yavruma ben ne diyeceğim. Yavrum yavrum. Niye geldin kuzum buraya niye geldin. Aman Ya Rabbim şaka deyin ne olur, rüya deyin. Kuzum kuzum ciğer parem" diye feryat etti.

Sümeyye Y.'nin cenazesini görmek isteyen ablayı ise yakınları güçlükle sakinleştird

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.