BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İNG BANKTAN EMEKLİYE 15 BİN TL PROMOSYON

Bu kez emeklilere e-devlet üzerinden yapılan başvurunun ardından ödeme duyurusu geldi. Emeklilere yönelik olarak tek seferlik ve tam 15.000 TL tutarındaki destek ödemesi, emeklinin hesabına aktarılacak. İşte tek seferlik olacak ödeme için yapılması gerekenler... 

21 Ağustos 2023
İNG    BANKTAN EMEKLİYE 15 BİN TL PROMOSYON

Emeklilere temmuz zammı uygulandı, ancak bu zam oranları genel olarak memnuniyetsizlik yarattı. Maaşlarıyla geçinmekte güçlük çeken emekliler, bankaların sunduğu promosyon fırsatlarına ilgi göstermeye başladı. Son zamanlarda, emeklilere en yüksek promosyonu sunan bankalar yoğun bir şekilde araştırılıyor. Bu konuda öne çıkan banka ise ING Türkiye oldu. ING bank, son dakika bir açıklama yaparak e-devlet üzerinden başvuru yapan emeklilere 15.000 TL maaş promosyonu vereceğini duyurdu. Bu yüksek promosyon imkanı, SSK, Bağ-Kur, memur ve EYT emeklileri için tek sefere mahsus olarak anında ödenecek.

EMEKLİYE 15 BİN TL ÖDEME!
Bu sabah erken saatlerde, emekliye yönelik promosyon kampanyalarını güncelleyen ING Bank, yeni bir kampanya duyurusu gerçekleştirdi. ING Bank, 10 emekli maaşını kendi hesabına taşıyan ve bu işlemi 3 yıl boyunca gerçekleştirmeyi taahhüt eden emeklilere yönelik promosyon miktarını arttırdı. Bu güncel kampanya kapsamında, ek ödemelerle birlikte emeklilere 15.000 TL'ye varan promosyon fırsatı sunulacak. ING Bank'ın yeni kampanyası aynı zamanda "turuncu ekstra avantajları" adı altında ek ayrıcalıkları da içeriyor. Turuncu ekstralı emekliler, düşük faizli emekli kredisi gibi özel imkanlarının yanı sıra ücretsiz havale ve EFT gibi ayrıcalıklardan da yararlanma fırsatına sahip olacak.

ING BANK EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI
ING Bank'ın yeni emekli promosyon kampanyasından yararlanabilmeniz adına başvurular başladı.1 Ağustos 2023 - 30 Ağustos 2023 tarihleri içerisinde başvuruya açılan kampanya kapsamında 3 farklı şekilde başvuru yapmak mümkün. ING Bank emekli promosyonu için başvuru yöntemleri şöyle:

E-devlet’ten başvuru: ING Bank'tan promosyon almak isteyenler başvurularını e-devlet aracılığı ile kolaylıkla yapabiliyor. E-devlet'ten emekli maaşı bölümüne girerek maaş aldığınız bankayı hızlıca değiştirebilirsiniz.

Şubelerden başvuru: Yine emekli vatandaşlar T.C kimlik kartları ile birlikte ING Bank şubelerine giderek de emekli promosyon başvurusu yapabilirler.

Dijital bankacılık kanallarından başvuru: ING Bank Promosyon kampanyasına 7/24 başvuru yapmak isteyen emekliler için yine bankanın dijital bankacılık kanalları da devrede. TC kimlik numaranız ve şifrenizle birlikte ING Bank'ın mobil uygulaması üzerinden ya da internet bankacılığı aracılığı ile de başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.

3 GÜNDE 15 BİN TL 
ING Bank'ın emekli kampanyası, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihe kadar başvuru yapan emeklilere, sadece 3 gün içerisinde 15.000 TL promosyon ödemesi yapılacaktır. Başvuru süresinin sona ermeden, emekli promosyon kampanyasından yararlanmak isteyenler için bu fırsatı kaçırmadan değerlendirebilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.