BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SAMSUNDA Oğlunun düğününde elektrik akımına kapılan baba hayatını kaybetti

Oğlunun düğününde elektrik akımına kapılan baba hayatını kaybetti 

13 Ağustos 2023
SAMSUNDA Oğlunun düğününde elektrik akımına kapılan baba hayatını kaybetti

Samsun'da oğlunun en mutlu gününe şahitlik eden baba İrfan Bozkurt, lamba takmak için çıktığı aydınlatma direğinde akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Samsun'un Alaçam ilçesinde oğlunun düğününde lamba takmak için çıktığı aydınlatma direğinde akıma kapılan İrfan Bozkurt (50) hayatını kaybetti.

LAMBA TAKMAK İÇİN ÇIKTI, AKIMA KAPILDI

Taşkelik Mahallesi'nde evinin bulunduğu Aşağı Sokak'ta, oğlu Gürkan Bozkurt'un düğününde lamba takmak için çıktığı aydınlatma direğinde akıma kapılan baba Bozkurt, zemine düştü. Yakınlarının bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi.

YOLDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Ekipler ilk müdahalenin ardından yaralıyı ambulansla Alaçam Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen İrfan Bozkurt, yolda yaşamını yitirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.