BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da minibüs ücretlerine zam geldi.

Konya son dakika haberi! Konya'da minibüs ücretlerine bir ay arayla ikinci kez zam geldi. KONESOB Başkanı Karabacak, zamlı tarife ile dolmuş indi-bindi ücretinin 11.00 TL, uzaklık mesafelerine göre 13.00 TL, 15.00 TL olarak yeniden belirlendiğini duyurdu 

12 Ağustos 2023
Konya'da minibüs ücretlerine   zam  geldi.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) ve Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak, artan giderler nedeniyle dolmuş ücretlerine düzenleme yapıldığını açıkladı. Karabacak, 15 Ağustos Salı günü uygulamaya başlanacak zamlı tarife ile dolmuş indi-bindi ücretinin 11.00 TL, uzaklık mesafelerine göre 13.00 TL, 15.00 TL olarak yeniden belirlendiğini duyurdu.

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, "İşletme maliyetlerimiz olan akaryakıt ve amortisman giderlerine gelen artışlardan dolayı dolmuş ücretlerine düzenleme yapılma gereği doğmuştur. Buna göre indi-bindi ücretimiz 11.00 TL, uzaklık mesafelerine göre 13.00 TL, 15.00 TL olarak yeniden belirlenmiş olup 15 Ağustos Salı günü uygulamaya başlanacaktır. Yolcularımızın mecburiyetten dolayı almış olduğumuz yeniden düzenleme kararını anlayışla karşılayacaklarını ümit ediyor, saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.

GEÇTİĞİMİZ AY ZAMLANMIŞTI

Konya'da 12 aydır güncellenmeyen dolmuş ücretleri 4 Temmuz 2023 tarihi itibariyle zamlanmış, indi- bindi ücretinin 8,5 TL, dolmuş ücretinin ise mesafesine göre 10-11 TL olarak duyurulmuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.