BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da bunalım geçiren kadını itfaiye kurtardı

Konya’da yüksek gerilim hattı direğine çıkan bir kadın polis ve itfaiyeyi alarma geçirdi. İntihar girişiminde bulunan kadın, olaydan vazgeçmek için kedisini istedi. İtfaiye ekiplerince sepete alan kadın kedisini metrelerce yükseklikten atarak öldürdü. 

11 Ağustos 2023
Konya'da    bunalım  geçiren kadını itfaiye  kurtardı

Konya’da polis ve itfaiye ekipleri Meram ilçesinden gelen ihbarla alarma geçti. Yüksek gerilim hattı direğine çıkan bir kadın intihar girişiminde bulundu. Kadın, olaydan vazgeçmek için kedisini istedi. İtfaiye ekipleri kediyi kadına teslim edip sepete bindirdi. Bu sırada kadın kediyi metrelerce yükseklikten atarak öldürdü.

Olay, saat 07:00 sıralarında merkez Meram ilçesi Alavardı Mahallesi Sivalı Ali Kemal Caddesi üzerinde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; cadde üzerindeki yüksek gerilim hattının olduğu direğe çıkan bir kadının olduğu ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ELEKTRİK AKIMI KESİLDİ
Polis ekipleri tarafından çevrede güvenlik önlemleri alınırken, itfaiye ekipleri ise isminin Songül Ö. (31) olduğunu öğrendiği kadının atlama ihtimaline karşı hava yastığı açtı, hat üzerindeki elektrik akımı kesildi.

İNTİHARDAN VAZGEÇTİĞİ KEDİSİNİ SEPETTEN ATARAK ÖLDÜRDÜ
Yaklaşık 1 saat boyunca çıktığı yüksek gerilim hattı direği üzerinden çevredekilere hakaretler savuran Songül Ö., kedisinin kendisine getirilmesi halinde intihar girişiminde vazgeçeceğini söyledi.

Bir süre sonra kedisi itfaiye ekiplerince getirilerek itfaiye aracının sepetine konularak kadına ulaştırıldı. Ardından intihar girişiminde bulunan kadın sepete alınarak aşağıya indirilmek istendi. İtfaiye sepetiyle aşağıya indirildiği sırada Songül Ö., intihardan vazgeçmek için istediği kedisini metrelerce yükseklikten aşağıya attı. Yere çakılan kedi öldü.

KEDİYİ ÖLDÜRDÜĞÜ İÇİN VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ
İtfaiye sepetiyle indirilen Songül Ö.'ye kediyi sepetten atarak öldürmesinden dolayı çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Sedyeye alınan kadın kendini görüntüleyen gazetecilere de saldırdı.

Polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek ambulansa alınan kadın, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.