BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR ALAYLAR 1 MAHALLESİNDE KORKUTAN YANGIN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

YANGIN ALAYLAR MAHALLESİ HASTANE CİVARINDA BULUNAN SÜTÜDYO DAİRELERDE YANGIN ÇIKTI 

10 Ağustos 2023
SEYDİŞEHİR ALAYLAR 1  MAHALLESİNDE KORKUTAN  YANGIN  HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

 Konya’nın Seydişehir ilçesinde stüdyo dairelerin bulunduğu binanın çatı katında yangın çıktı.

Seydişehir Alaylar 1 Mahallesi Enis Şanlıoğlu Caddesinde bulunan 42 nolu sitede 1+1 ve 2+1 olmak üzere 38 dairenin bulunduğu 5 katlı binanın çatı katında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Mahalledekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis ve 5 itfaiye aracı   ve   bir arazöz   yangının  büyümemesi için müdahale etti.

Yangın ekiplerin hızlı müdahalesiyle alevler büyümeden kontrol altına alınırken binanın çatı katı tamamen kullanılamaz hale geldi.

Çatı katta  yalıtım   malzemelerinin  tutuşması ile   bir anda   büyüyen yangın  yangına   müdahele  eden ekipler  yangının aşagı katlara  sıçramadan  kontrol altına alındı.

Yangın Bölgesine  giderek yetkillerden bilği alan Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin yaptıgı açıklmada "Akşam saatlerinde İlçe merkezimizde bir apartmanın çatı katında başlayan ve 3 daireye birden sıçrayan yangını, çok şükür ki can kaybı ve yaralı olmaksızın kontrol altına almayı başardık.

Olaya hızlı müdahale eden itfaiye ekiplerimizi kutluyor, mahalle ve apartman sakinlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."dedi

DRONE   GÖRÜNTÜLERİ İLE  SEYDİŞEHİRHABERE   VERDİĞİ KATKIDAN  DOLAYI ÖZKAN SAVAN KARDEŞİMİZE  TEŞEKKÜR  EDERİZ

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.