BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kırşehir'de bir kişi tartıştığı babasını silahla öldürdü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de oğlu tarafından silahla vurulan kişi hayatını kaybetti. 

08 Ağustos 2023
Kırşehir'de bir kişi tartıştığı babasını silahla öldürdü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de oğlu tarafından silahla vurulan kişi hayatını kaybetti.

İddiaya göre, merkeze bağlı Değirmenkaşı köyünde Barış A. (40) henüz bilinmeyen nedenle babası Duran A. (71) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Barış A, evde bulunan silahla babasına ateş ederek kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, Duran A'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Barış A. ise Değirmenkaşı köyü kırsalında jandarma ekiplerince yakalandı.

Kıbrıs gazisi olduğu öğrenilen Duran A'nın naaşı, Değirmenkaşı köyü camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Duran A'nın ailesi ve yakınları ile Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, İl Jandarma Komutanı Sadık Gülecen, Kırşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kemal Parlak ve köylüler katıldı.

Öte yandan uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü ve 3 aydır ilaçlarını almadığı ileri sürülen Barış A'nın, evlenmek istediği ve bu nedenle çıkan tartışma sonucu babasını öldürdüğü iddia edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.