BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA EMNİYETİ’NDEN ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

 

08 Ağustos 2023
KONYA EMNİYETİ’NDEN ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

Konya Emniyet Müdürlügü gençleri zehirlemek isteyen zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcılarına geçit vermiyor. Zehir tacirlerini kıskaca alan polis ekipleri çok sayıda uyuşturucu hap ve 80 kilogram bonzai üretilebilecek miktarda uyuşturucu ham maddesi ele geçirdi. 100 bin kişiye uyuşturucu pazarlamak isteyen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik kararlı mücadelesiyle zehir tacirlerini bunaltmaya devam ediyor. Ekipler gerçekleştirdiği uygulama esnasında şüphelendiği bir aracı durdurarak arama yaptı.

100 BİN KİŞİYİ ZEHİRLEYECEK UYUŞTURUCU HAM MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan aramada aracın direksiyonunun altındaki kısma zulalanmış halde 500 gram bonzai olarak tabir edilen sentetik kannabinoid ham maddesi ile 11 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen bonzai ham maddesinden 80 kilogram uyuşturucu elde edilebileceği ve 100 bin kişiyi zehirleyebileceği saptandı. Ele geçirilen uyuşturucu maddelerle birlikte araç içerisindeki 3 şüpheli ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

Ekiplerin sürdürdüğü bir başka saha çalışmasında uyuşturucu sevkiyatı yapmak için il dışından geldiği tespit edilen bir otomobil durduruldu. Araç sürücüsü şüpheli gözaltına alınırken arama yapılan otomobilde 25 bin 33 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Ekiplerin her iki olayda gözaltına alarak haklarında Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçlarından adli işlem başlattığı şüpheliler sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.