BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Kamyonet ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

Seydişehir'de Kamyonet ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı 

07 Ağustos 2023
Seydişehir'de Kamyonet ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Alaylar 1 Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.A.Ç. idaresindeki 42 APU 366 plakalı motosiklet ile A.A. idaresindeki 42 DH 622 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü M.A.Ç. yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.