BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir de Vatandaş Motosikletlerden şikayetçi !

Seydişehir de Vatandaş Motosikletlerden şikayetçi ! 

03 Ağustos 2023
Seydişehir de  Vatandaş  Motosikletlerden şikayetçi !

Seydişehir de çocuk ve gençlerin trafik kurallarını hiçe sayarak kasksız motosikletler ile ana cadde ve ara sokaklarda yarış yapmaları ve egzoz susturucularını çıkartarak gürültü kirliliğine neden olmaları vatandaşları canından bezdirdi.

Motosikletleri bir ulaşım aracı olarak kullanmaktan ziyade gürültü ve yarış yaparak cadde ve sokaklarda tehlike saçarak binilmesine isyan eden vatandaşlar, Seydişehir  İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden çözüm istedi.

Çocuk ve gençlerin İlçe merkezinde gelişigüzel motosiklet sürdüğüne dikkat çeken vatandaşlar, gece yarısı guruplar halinde sokaklarda motosiklet süren çocuklar ve gençler için emniyetin almış olduğu tüm önlemlere rağmen yetersiz kaldığını belirttiler. Motorların önünü kaldırma, egzozu açıp gürültü yapmak, egzozu silah sesi gibi patlatma, gibi hareketler toplumun huzurunu bozma mal ve can güvenliği olayı haline geldiğini öne süren kimi vatandaşlar, yetkilileri göreve davet ederek tepkilerini dile getirdiler.

Çocukların ve gençlerin yüzde 90"nın kask kullanmaması, motosikletlerin birçoğunun da akşam olunca plakalarını sökerek binmeleri, halkın huzurunu bozuyor diyen vatandaşlar, 112"yi arıyoruz ekip geliyor, sokak aralarına kaçıyorlar. Vatandaşın huzuru için yetkililer bu başıboşluğa dur desin” şeklinde konuştular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.