BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da simit ve poğaçaya zam geldi

Konya’da simit ve poğaçaya zam geldi. Geçtiğimiz Nisan ayında gelen zamla birlikte 7 lira olan simide bir zam daha geldi. Gelen zamla birlikte Konya’da simit ve poğaça 9 lira oldu. 

28 Temmuz 2023
Konya’da simit ve poğaçaya zam geldi

Konya simidi olarak bilinen sade simidin fiyatı yeni zamla birlikte 9 liraya yükseltildi. Tereyağlı simit ise 17 lira oldu.  Çift burgulu simit 12 lira; sütlü simit 13 lira; peynirli, kaşarlı, şekerli, patatesli, ıspanaklı, zeytinli, mantarlı, meyve çeşnili ve sebze çeşnili simit 17 lira; tahinli, küflü peynirli ve sosisli simit 20 lira; sucuklu simit 26 lira; kıymalı, pastırmalı ve karışık simit ise 39 lira oldu. 
Konya’da poğaçanın fiyatı
Simit ve poğaçaya gelen yeni zamla birlikte sade poğaça ve çeşitleri de 9 liradan satılacak. Ayrıca içli poğaça ve çeşitlerinin fiyatları ise 12 liraya yükseltildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.