BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Seydişehir Karayolunda Volvo’yla çarpışan araç ikiye bölündü

Konya Seydişehir Karayolunda Volvo’yla çarpışan araç ikiye bölündü 

19 Temmuz 2023
Konya  Seydişehir  Karayolunda Volvo’yla çarpışan araç  ikiye bölündü

Konya’da bugün feci bir kaza yaşandı. Seydişehir yolunda Volvo marka otomobil ile çarpışan TOFAŞ ikiye bölündü. Kazada sürücü Mehmet Kaplan ağır yaralandı.

Kaza, Konya - Seydişehir kara yolunun 35. kilometresinde meydana geldi.
Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Tolga Bileyzik idaresindeki 06 SNN 91 plakalı Volvo marka otomobil, Sefaköy Mahallesi Kavşağı yakınlarında Mehmet Kaplan’ın kullandığı 42 HY 430 plakalı TOFAŞ marka otomobille çarpıştı.


TOFAŞ İKİYE BÖLÜNDÜ
İhbarla kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, araçlardan birinin ikiye bölündüğünü gördü.


AĞIR YARALI
Ağır yaralanan sürücü Mehmet Kaplan ilk müdahalesi kaza yerinde yapıldıktan sonra ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
Kaza nedeniyle yolda bir süre aksayan trafik akışı, ekiplerin çalışmaları sonrasında araçlar kaldırıldıktan sonra normale döndü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.