BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KIZILAY'DAN KURBAN BAĞIŞÇILARINA TEŞEKKÜR BELGESİ VE TANIŞMA ÇAYI

Seydişehir Kızılay Şube Başkanlığı, 2023 yılında vekaletle kurban bağışında bulunanlara Teşekkür Belgesi takdim ederek Şubede tanışma çayı düzenledi. 

19 Temmuz 2023
KIZILAY'DAN KURBAN BAĞIŞÇILARINA TEŞEKKÜR BELGESİ VE TANIŞMA  ÇAYI

Seydişehir Kızılay Şube Başkanlığı, 2023 yılında vekaletle kurban bağışında bulunanlara Teşekkür Belgesi takdim ederek Şubede tanışma çayı düzenledi.
       Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Seydişehir Kızılay Şube Başkanı Abdullah EROĞLU "2023 yılı Kurban Bayramında, vekalet yoluyla kurban bağışında bulunan hayırseverlerimize, Şube Başkanlığı olarak, hem teşekkür etmek, hemde hayırseverlerimizi birbirleriyle tanıştırmak amacıyla, Şubemizde bir araya getirerek tanıştırdık  ve Teşekkür belgelerini takdim ettik.
       Yurt dışından ve Seydişehir dısından bağışta bulunan hayırseverlerimizin belgelerini ve makbuzlarını kargo yoluyla gönderdik.
       İlçemizde ikamet edipte, yatalak durumda ve rahatsızlığı olan hayırseverlerimize makbuz ve belgelerini, yerleşim yerleri, Akçalar Kavak, Taşağıl, Karakavak  Mahallelerinde evlerinde ziyaret ederek teşekkür edip, geçmiş olsun dileklerimizi iletip, hayır dualarını aldık.
       İlçe merkezinde olupta, işlerinin yoğunluğu nedeniyle gelemeyen hayırseverlerimize ise, işyerlerinde ziyaret ederek, hem hayırlı işler diledik, hemde teşekkür ettik.
       Hayırseverlerimiz, her fakire bir umut ve her sofraya bir lokma ikramında bulundukları için, Kızılay olarak müteşekkiriz." açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.