BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da otobüs ile TIR çarpıştı: 16 yaralı

Konya'nın Akşehir ilçesinde tali yoldan kara yoluna çıkmak isteyen otobüs ile TIR çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte 16 kişi yaralandı. 

17 Temmuz 2023
Konya’da otobüs ile TIR çarpıştı: 16 yaralı

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Tali yoldan D-300 kara yoluna çıkmak isteyen Atilla K. idaresindeki 33 DOU 28 plakalı otobüs ile Afyonkarahisar'dan Konya'ya giden Cevher K. yönetimindeki 63 ACM 454 plakalı TIR, Saray Mahallesi kavşağında çarpıştı.

Kazada sürücüler ile otobüste bulunan Hüseyin A, Zeynep İ, Eylül Y, Mustafa B, Dilşat Aktaş K, Sezer Çağatay D, Yakup D, Mensure İpek S, Kübra İ, Derya S, Emine İ, Bülent K, Samet Ç. ve Meryem Ada İ. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Akşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.