BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA'DA ZEHİR TACİRLERİNE YÖNELİK TEMİZLİK OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

KONYA'DA ZEHİR TACİRLERİNE YÖNELİK TEMİZLİK OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR 

15 Temmuz 2023
KONYA'DA ZEHİR TACİRLERİNE YÖNELİK TEMİZLİK OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

Konya Emniyet Müdürlüğü zehir tacirleriyle mücadelesine devam ederken art arda yapılan operasyonlarla uyuşturucu satıcıları iyice köşeye sıkıştı. Kent merkezinde gerçekleştirilen operasyonlarına bir yenisini daha ekleyen emniyet güçleri uyuşturucu imal edildiği tespit edilen bir eve operasyon düzenledi. Operasyon düzenlenen evde manzarayı görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince zehir tacirleri ve sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik yapılan saha çalışmalarında Meram ilçesi Ayanbey Mahallesi’nde bir şahsın hint keneviri yetiştirdiği bilgisine ulaşıldı. Vakit kaybetmeden harekete geçen polis adrese şok bir baskın düzenledi. 

EVİNİN BAHÇESİNE KURDUĞU SERADA HİNT KENEVİRİ YETİŞTİRİYORMUŞ

Narkotik ekipleri operasyon düzenlediği müstakil evde arama yaparken bahçe içerisine kurulan sera polisin dikkatini çekti. Seraya yönelen polis sera içerisinde hint keneviri yetiştirildiğini tespit etti. Bahçede ve sera içerisinde toplam 145 kök hint keneviri ele geçirildi.

Hint kenevirinin yanı sıra ikamet içerisinde çeşitli bölmelere zulalanmış vaziyette yaklaşık 1.5 kilogram ağırlığında esrar maddesi ve uyuşturucu maddeyi tartmak için kullanılan bir adet terazi ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Konuyla ilgili Sezgin Ocak isimli şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.