BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 49 ŞAHIS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

KONYA POLİSİNDEN BÜYÜK OPERASYON: 80 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI 

14 Temmuz 2023
KONYADA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 49 ŞAHIS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Konya İl Emniyet Müdürlüğü aranan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen büyük operasyonda kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan 80 kişi yakalandı.


“Huzur ve Güven Şehri Konya” ilkesi doğrultusunda görev yapan Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan şahıslar Büro Amirliği koordinesinde Konya il merkezinde, 44 ekip ve 110 personel ile aranan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

KİMİ ÇATIDAN ÇIKTI, KİMİ TAVAN ARASINDAN 

Adreslere eş zamanlı şafak operasyonu yapan polisler şüphelilerin peşini bırakmadı. Aranan şahısların saklandıkları adresleri tespit eden ekipler her yeri didik didik aradı. Şahısların kimi tavan arasından çıktı, kimi çatıya saklandı. Ancak yine de yakalanmaktan kurtulamadılar. Silahlı tehdit, hırsızlık, fuhuş ve farklı suçlardan kaydı olan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan Hasan Yeni isimli şahsın yakalanma anı ise kameralara yansıdı. Polislerin geldiğini görüp çatıya saklanan şüpheli polis ekiplerince kıskıvrak yakalanarak cezaevine gönderildi. 

Konya Emniyetinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonda: kasten öldürme, hırsızlık, yağma, dolandırıcılık, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve daha birçok suçtan aranan, kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan 80 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 49 ŞAHIS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonda yakalanan 80 şahıstan 49’u cezaevine gönderilirken 31 şahıs ise ifadeleri alınmak üzere adli mercilere sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.