BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'deki trafik kazasıda 1 Ölü 1 yaralı

Kaza, Sabah saatlerinde Seydişehir-Bozkır yolu Gökhüyük Mahallesi yol ayrımında meydana gelen kazada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı. 

05 Temmuz 2023
Seydişehir'deki trafik kazasıda 1 Ölü  1 yaralı

KONYA (İHA)-Konya’ nın Seydişehir ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde Seydişehir-Bozkır yolu 7. Kilometresinde bulunan Gökhüyük kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Recep Yalçın (70) idaresindeki 42 ZD 891 plakalı Renault marka otomobil Ali Osman Y. İdaresindeki 42 GFA 03 plakalı dacia marka hafif ticari araç ile çarpıştı.

Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralanırken kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans, kaza kırım ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Seydişehir Devlet hastanesine kaldırılırken, yaralılardan durumu ağır olan Recep Yalçın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Yetkililerce olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.