BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Tatilcilerin dönüş yoğunluğu başladı... İşte yollardaki son durum

 

01 Temmuz 2023
Tatilcilerin dönüş yoğunluğu başladı... İşte yollardaki son durum

9 günlük Kurban Bayram tatili için geçtiğimiz hafta Cuma gününden itibaren Seydişehir Antalya  yolundan  binlerce  araç geçiş  yapmış Kurban Bayramı boyunca  Antalya nüfusun ikiye katlanmıştı . Tatilin bitmesine az bir süre kala dönüş yolculuğu başladı.

Dönüş yolunda Konya-Antalya yolunda uzun araç kuyruğu oluşurken, jandarma ekipleri de denetimlerini arttırarak sürücülere uyarılarda bulundu.

Turizmin başkenti Antalya’da Kurban Bayramı hareketliliği sona eriyor. 9 günlük bayram tatilini Antalya’da geçirmek isteyen tatilciler Akın Akın  Sahile   inerken  şimdide  Akın akın memleketlerine  dönüyor.. 

Akseki'nin Güçlüköy Mahallesi ile Manavgat Hacıobası mevkisi arasında sık sık tıkanan yolda maddi hasarlı trafik kazaları nedeniyle ulaşım zaman zaman durma noktasına geliyor.
Uzun araç kuyruklarının oluştuğu kara yolunda, polis ekipleri önlem alarak, sorun yaşanmaması için çaba harcıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.