BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: 'Okullarda LGBT propagandasına izin vermeyiz'

Geçtiğimiz günlerde bir öğretmenin okulda sapkın LGBT sembolü önünde öğrencilerin fotoğrafı tepki çekmişti. Konu hakkında tepkisini dile getiren Bakan Tekin, 'LGBT dayatması konusunda bizim bakış açımızı şekillendiren iki husus var. Birincisi toplumsal değerler. Milli Eğitim Bakanlığı toplumsal değerleri gelecek kuşaklara aktarmak için çaba sarf eden bir kuruluş. Toplumsal değerlerimizle ters düşen konularla bir mücadele etmek zorundayız.' ifadelerini kullandı. 

29 Haziran 2023
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: 'Okullarda LGBT propagandasına izin vermeyiz'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sabah Gazetesi ile yaptığı röportajda LGBT terörüne karşı tavrını net bir şekildei dile getirdi. Gazetecinin "Bir öğretmenin ilkokul çocukları ile LGBT bayrağı önünde fotoğraf çektirmesi tepki çekmişti. Okullarda bu tür faaliyetler konusunda neler yapacaksınız?" sorusunu cevap veren Tetkin, "LGBT propagandasına tavrımız çok açık" ifadelerini kullandı.

"MÜCADELE ETMEK ZORUNDAYIZ"
Sözlerine devam eden Tekin, "LGBT dayatması konusunda bizim bakış açımızı şekillendiren iki husus var. Birincisi toplumsal değerler. Milli Eğitim Bakanlığı toplumsal değerleri gelecek kuşaklara aktarmak için çaba sarf eden bir kuruluş. Toplumsal değerlerimizle ters düşen konularla bir mücadele etmek zorundayız." dedi.

"1 MİLYON KİŞİNİN İTİBARI VAR"
Tekin, "İkincisi de bizim korumamız gereken bir öğretmen itibarı var. Bu tür olaylar 1 milyon öğretmen ailesini rahatsız ediyor. Onların hukukuna zarar verecek konuların cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum. Korumamız gereken 1 milyon kişinin itibarı var. Gereken önlemi aldık, bundan sonra da almaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.