BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da Trafik kazası ; Vinçle Çarpışan Motor sürücüsü hayatını kaybetti.

Konya'da motosikletli bisiklet yolunda vince çarptı: Motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti 

23 Haziran 2023
Konya'da Trafik kazası ; Vinçle Çarpışan Motor sürücüsü   hayatını kaybetti.

Konya'da bisiklet yolunda motosikletiyle seyir halinde olan M.V (15), sürücüsü fabrikaya girmek için manevra yapan vince çarpınca yaşamını yitirdi.

Konya'da bisiklet yolunda motosikletiyle seyir halinde olan M.V (15), sürücüsü fabrikaya girmek için manevra yapan vince çarpınca yaşamını yitirdi.Konya’da motosikletli bisiklet yolunda vince çarptı: Motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Kaza, saat 11.30 sıralarında Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Albayrak Caddesi'nde meydana geldi.

Ehliyetsiz sürücü M.V yönetimindeki 42 ANR 728 plakalı motosiklet, kaldırımın hemen yanındaki, bisiklet yolunda seyir halindeyken, fabrikaya girmek için manevra yapan Bektaş Sami Çıkmaz idaresindeki 42 SC 351 plakalı vince çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle yere savrulan ve başında kask bulunmayan M.V, yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

M.V(15), sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Vinç sürücüsü Bektaş Sami Çıkmaz, gözaltına alındı. M.V'nin cansız bedeni de otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.