BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kaymakam Deniz Pişkin ''Evde Eğitim Hizmeti'' Gören Öğrencilere Karnelerini Taktim Etti

Kaymakam Deniz PİŞKİN, bedensel engelleri nedeniyle uzaktan eğitim gören, Öğrencileri evinde ziyaret ederek karnelerini taktim etti. 

16 Haziran 2023
Kaymakam Deniz Pişkin ''Evde Eğitim Hizmeti'' Gören Öğrencilere Karnelerini Taktim Etti

 İlçe  Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar "Evde eğitim verdiğimiz Özel Eğitim öğrencimiz Medine Bahçıvan'ı ,Evde eğitim verdiğimiz öğrencimiz Ayberk Biçici'yi, sayın Kaymakamımız ile birlikte evinde ziyaret edip, karnelerini verdik. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, Allah'tan sağlık ve başarı diliyoruz."dedi

 Kaymakam Deniz  Pişkin "Evde eğitim gören öğrencimiz Medine ve Ayberki  karnelerini  verdik.. Bugün karnesini verdiğimiz Medine’ye, konuşkan, gülen, oynayan bir çocukken 2 yıl önce moyamoya hastalığıyla birlikte otizm teşhisi konmuş. Şimdi konuşamıyor, görme ve işitme kaybı da var. Anlaşılamadığı zamanlar üzülüp ağlıyormuş. Ojelerine, güzelliğine ve kıyafetine iltifatlar yağdırdığım masum kalpli kızımla çok güzel anlaştı"

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.