BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR’DE BİR İLK

 

16 Haziran 2023
SEYDİŞEHİR’DE BİR İLK

Seydişehir Merkez İlkokulu İngilizce Öğretmenleri Ayşe TÜRKBEN ve Nilgün ŞENARSLAN tarafından hazırlanan ve başta okul idaresi ile diğer kadro öğretmenlerinin destekleriyle 15.06.2023 tarihinde düzenlenen ve bir bakıma ilçemizde ilk olma niteliğine sahip İNGİLİZCE FESTİVALİNE Seydişehir Kaymakamı Deniz PİŞKİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR ve diğer protokol üyeleri ile halkın yoğun ilgi gösterdiği görülmüştür. 


Festivalde öğrencilerin İngilizce şarkılara sözle ve dansla eşlik ettikleri ve bunun gibi İngilizce konulu çok sayıda etkinlikte yer alan öğrencilerimizin güzel ve neşeli anlar yaşadıkları görülmüştür. Öğrencilerin Festival kapsamında hazırladıkları İngilizce sergisi de misafirlerce gezildi.
Ayrıca İngilizce Bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalyaları sayın Kaymakamımızca ve Belediye Başkan Vekilimizce takdim etmişlerdir.


Festival kapsamında okul aile birliğinin katkıları ile düzenlenen kermese de yoğun bir ilgi olduğu görülmüştür.


Böylesine güzel bir etkinliğin ilçemizde yapılmasında emeği bulunan başta öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz olmak üzere katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.