BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER TEKNOFEST’TEN ENDÜLÜS’E

SEYDİŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER TEKNOFEST’TEN ENDÜLÜS’E 

07 Haziran 2023
SEYDİŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER TEKNOFEST’TEN ENDÜLÜS’E

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrenci ve öğretmenleri “ öğrenciler için çok yönlü gelişim” projeleri ile faaliyetler yürütmeye devam ediyorlar. Mayıs ayında TEKNOFEST 2023 İstanbul’a katılanöğrenciler,  imam hatip tarihinde bir ilke daha imza atarak ERASMUS Dil Öğretimi Projesi ile İspanya’ya gittiler.  TEKNOFEST’ten Endülüs’e uzanan eğitim öğretim faaliyetleri ile Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, her alanda ilçemizi başarı ile temsil etmeyeve okul kültürünü geliştirmeyedevam ediyor.

Ali Meneviş, Muhammet Ali Taşlı, Sertaç Bingül ve Mustafa Bakar’dan oluşan  Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Endülüs ekibi Konya Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi ile birlikte yürüttükleri Erasmus Projesi kapsamında Endülüs bölgesine gittiler. İlk gün Cordoba şehrinde bulunan Endülüs EmeviDevleti’den kalan en önemli eserlerden biri olan Kurtuba Camii’ni ziyaret ettiler. Cordoba’nın diğer tarihi yerlerine gezi düzenlediler.

Almeria’ya bağlı Adra şehrinde yabancı dil eğitimi veren SecondarySchool’da bir hafta boyunca Avrupa’nın farklı ülkelerinden öğrenciler ile birlikte “dil öğretimini geliştirmeye ve dil çeşitliliğini genişletmeye” yönelik çalışmalar yürütecekler. Ayrıca eğitimde kullanılan teknolojiler bağlamında tecrübe paylaşımı yapacaklar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.