BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ak Parti İlçe Başkanı Atalay ;Sandığın Sonucuna Saygı Duyunuz

Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ;Sandığın Sonucuna Saygı Duyunuz 

05 Haziran 2023
Ak Parti  İlçe  Başkanı Atalay ;Sandığın Sonucuna Saygı Duyunuz

AK Parti Seydişehir ilçe Başkanı Kemalettin Atalay, son günlerde sosyal medya üzerinden asılsız ve maksatlı yapılan paylaşıma tepki göstererek, konu ile ilgili bir mesaj yayınladı.

İlçe Başkanı Atalay ,"İlçemizdeki birlik ve beraberliği sabote etmeye çalışanlara hiç bir zaman izin vermeyeceğiz." diyerek başladığı mesajında şunları söyledi:

"Geçtiğimiz günlerde ilçemizdeki sükuneti bozmaya çalışanlar tarafından Kızılay Binası teras katına Türk  Bayrağımızın üzerine Sayın Cumhurbaşkanımızın resminin asılması üzerine maksatlı haberler yapılmış, suyu bulandırmaya yönelik bu provokatif eylem ulusal basında haber haline getirilmiştir. Maalesef Millet ittifakı paydaşı Ana Muhalefet Partisi CHP'nin İlçe Başkanı'nın sosyal medya üzerinden açıklamaları ise bu tür girişimleri yapanların değirmenlerine su taşımıştır.

Takdir edersiniz ki seçim sürecini Cumhur İttifakı paydaşı partilerimizle en demokratik ve sağduyulu bir şekilde geçirdik. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi "Siyasetin tek limanı ahlaktır. “ düsturu ile hareket ettik. Milletimizin teveccühü ile Sayın Recep Tayyip  Erdoğan ülkemizin 13.  Cumhurbaşkanı olarak seçildi ve halk nezdinde güven tazeledi.

Türkiye Yüzyılına başladığımız bu zafer bizleri çok gururlandırdı. Zafer kutlamalarımızda dahi sağduyulu olduk, hiç bir taşkınlığa yol açacak eylemlerden kaçındık. Herşey Türkiye için, herşey Seydişehir için dedik. İktidar partisi olmanın sorumluluğunu sürekli üzerimizde hissettik. İktidara geldiğimiz günden beri hizmet odaklı siyaset yürüttük, bel altı siyaseti elimizin tersiyle ittik. Ama maalesef görülüyor ki bizim bu kadar aklı selim hareket etmemiz bazı çevrelerin zoruna gitmiş. Herzaman karalama siyasetinden vazgeçmeyenler yine aynı senaryo ile ilçemizin birlikteliğine, sükunetine sekte vurmaya çalışıyorlar. Ne hazindir ki ana muhalefet partisi de  bunların değirmenlerine su taşıyor. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı’nı sağduyuya davet ediyorum. Sosyal medya üzerinden hem partimizi hem Belediye Başkanımızı hem de ittifakı olduğumuz MHP'yi asılsız ve mesnetsiz iddialarla karalamaya çalışması provokatörlerin ekmeğine yağ sürmektedir. Bu tür boş iddia ve karalamalara asla pabuç bırakmayız. Kimse bizim vatan, millet ve bayrak sevgimizi sorgulamaya kalkmasın. En hassas ve kutsal değeri bulunan kazanımlarımızı en üst seviyede korumaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Uğruna binlerce şehit verdiğimiz cennet vatanımız ve bağımsızlığımızın yegâne parçası ay yıldızlı Türk Bayrağımız Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğimiz değerdir." Şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.