BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Türkiye’nin ilk hac kafilesi Seydişehirden dualarla uğurlandı

Hac mevsimi için kutsal topraklara gidişler başladı. Türkiye'den ilk hac kafilesi bugün Konya'dan Suudi Arabistan'a gitmek için yola çıktı. Seydişehir'den 34 Hacı Adayı Şehit Ahmet Erol Camisinde önünde düzenlenen törenin ardından dualarla uğurlandı. 

30 Mayıs 2023
Türkiye’nin ilk hac kafilesi Seydişehirden dualarla uğurlandı

2023 Hac ibadeti için geri sayım başladı. Türkiye'den ilk hac kafilesi Seydişehirden dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Seydişehir İlçe Müftülüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek hac kafilesi için Şehit Ahmet Erol  Camisi önünde program düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından 34 hacı adayı uğurlandı.

Kafileyi uğurlayanlar arasında yer alan İlçe Müftüsü Adem Bebek  "Ülkemizin ilk Hac kafilesini Seydişehirden  ve  Konya’mızdan uğurladık. Yolları açık, Hacları mübarek olsun.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.