BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KEMELATTİN ATALAY ;SEYDİŞEHİR SEÇİMİ GÜÇLÜ KAZANDI

SEYDİŞEHİR AK PARTİ İLÇE BAŞKANI KEMELATTİN ATALAY ;SEYDİŞEHİR SEÇİMİ GÜÇLÜ KAZANDI 

30 Mayıs 2023
KEMELATTİN ATALAY ;SEYDİŞEHİR SEÇİMİ GÜÇLÜ KAZANDI

Türk siyasetinde bir ilk gerçekleşerek ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye’nin 13.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Seydişehir’de de Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir teveccüh vardı ve sonuçların açıklamasıyla ilçede seçim kutlamaları bayram havasına döndü. Bu kutlamalar esnasında AK Parti Seydişehir ilçe Başkanı Kemalettin Atalay, tüm ilçe halkına teşekkür ederek verilen oylarla Seydişehir’in  büyük bir güçle kazandığını vurguladı.


Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk tur seçiminde olduğu gibi ikinci tur seçiminde de rakibine büyük fark attığını belirten Başkan Atalay,” Demokrasinin en güzel şekli sandıktır. Türkiye’nin  13. Cumhurbaşkanlığı halkın oylarıyla güçlü bir şekilde yoluna devam eden  Recep Tayyip Erdoğan olmuştur.Cumhur İttifakı Adayı Sayın Erdoğan ikinci tur seçiminde de tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de oy oranını artırarak açık ara birinci olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilçemizde  25913 seçmen desteklemiş ve yüzde 60 oy oranına ulaşmıştır. Rakibi Kılıçtaroğlu ise 17129 oyla yüzde 39 da kalmıştır. Yediden yetmişe Reisimiz'e oy veren, gece gündüz demeden büyük bir azim ve şevkle çalışan başta Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’ı Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Sayın Eyüp Gül’ü, Ali Özkaldı'yı, Milletvekili adaylarımızı, belediye meclis üyelerimizi, gençlik kollarımızı, kadın kollarımızı ilçe teşkilatımızı, tüm parti sevdalılarımızı, ittifak paydaşı vatandaşlarımızı ve de tüm Seydişehirlileri kutluyorum. Dedi.


Kazanan tüm Türkiye olmuştur diyerek sözlerine devam eden Atalay,” Ülkemizde bu seçimin kaybedeni olmamıştır. Bu sonuçla kazanan tüm Türkiye olmuştur, ilçemiz olmuştur ve de bu sonuçla diyoruz ki Hayırlı olsun Seydişehir, hayırlı olsun Türkiye, hayırlı olsun tüm İslam ve Türk dünyası. Milletimizin feraseti emperyal ve küresel güçlere ve de teröre karşı galebe çalmıştır. Cumhurbaşkanımızın duruşuyla, siyasi hamleleriyle kazanan İslam Coğrafyası olmuştur, Türk  Cumhuriyetleri olmuştur. Balkanlardan Kafkaslara mazlum milletler olmuştur. Hatta ve hatta tüm dünyaya adil düzen için büyük bir umut olmuştur. Artık diyoruz ki başlasın Türkiye Yüzyılı. Yerlisiyle, millisiyle yedi düvele karşı dik duran bir lider ve onurlanan bir millet var. Destanlaşan bu teveccühe sonuna kadar saygı duyup üzerimize yüklenen sorumluluğun bilincinde çalışmaya devam edeceğiz. Allah (C.C.) Reisimize ve yol arkadaşlarına kolaylık versin. Türkiye yüzyılının yeni icraat süreci başlamıştır. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. “şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.