banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Masaüstünden İnstagram’aNasıl Gönderi Yapılır?

 

15 Mayıs 2023
Masaüstünden İnstagram’aNasıl Gönderi Yapılır?

Masaüstünden Instagram kullanımını kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Üstelik masaüstünden Instagram için gönderi paylaşımı da yapabiliyorsunuz. Bu işlemi gerçekleştirmek için öncelikle bilgisayarınızdan İnstagram’a giriş yapmanız gerekiyor.İnstagram’a giriş yaptıktan sonra Instagram'ı mobil görünüme getirmeniz gerekiyor. Mobil görünüme gelen Instagram ile kolaylıkla gönderip paylaşımı yapabiliyorsunuz. Gönderi paylaşma butonuna bastıktan sonra direkt olarak bilgisayarınızdaki içerikler karşınıza çıkar. Buradan paylaşmak istediğiniz fotoğrafı seçip gerekli adımları tamamladıktan sonra paylaşımınızı tamamlayabiliyorsunuz.

Instagram ‘da paylaşmış olduğunuz reels videolarını daha hızlı bir şekilde keşfete düşmesini sağlamak mümkündür. Bunun içinInstagram reels yorum satın al paketlerini inceleyebilirsiniz. Bu paketleri Sosyalgram sitesini ziyaret ederek hızlı bir şekilde inceleyebiliyorsunuz. Paket seçeneği oldukça fazla olduğu için uygun olan paketi de bulmak son derece kolaydır.

Instagram Gönderi Nasıl Yüklenir?

İnstagram’a herhangi bir gönderi yüklemek istediğinizde bu işlemi kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Gönderi yüklemek için yapmanız gerekenler ise oldukça basittir. Öncelikle Instagram uygulamasına giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonrasında uygulamada oturum açmanız gerekiyor. Oturum açıp hesabınıza giriş yaptığınızda artı butonuna basmanız gerekiyor. Bu butona bastığınızda Instagram direkt olarak galerinize bağlanır. İstediğiniz içeriği seçip daha sonrasında yukarıda bulunan ok işaretine basmanız gerekiyor. Bu işarete bastığınızda düzenleme bölümü karşınıza çıkar. İçeriğinizi düzenleyip tekrar oka bastığınızda açıklama bölümü karşınıza çıkar. Açıklama bölümüne istediklerinizi yazıp daha sonrasında da paylaşabiliyorsunuz.

Instagram ‘da Paylaştığınız reels videolarının yorumlarını arttırabilmek için Reels yorum satın al hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bu hizmeti Sosyalgram ile almak oldukça avantajlıdır.

Instagram Gönderi Nasıl Düzenlenir?

Instagram ‘da paylaşmak istediğiniz gönderiyi düzenlemek için gönderiyi paylaş bölümüne gelip daha sonrasında gönderiyi seçip ok işaretine basmanız gerekiyor. Bu işarete baktıktan sonra düzenleme bölümü karşınıza çıkar. İstediğiniz düzenlemeleri yapıp tekrar ok butonuna bastığınızda açıklama kişiyi etiketleme gibi özelliklerin olduğu bölümü doldurup paylaşma işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Instagram'dan birçok özelliği kullanarak hesabınızı büyütmek mümkün oluyor. Çeşitli Instagram özelliklerini ve paketlerini SosyalGram.com.tr adresini ziyaret ederek detaylı bir şekilde inceleyebiliyorsunuz. İncelediğiniz paketleri satın almak da paketleri incelemek kadar basittir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.