BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'e yapılacak 75 yataklı modern hastanenin temel kazısı başladı.

Seydişehir Devlet Hastanesi’ne yapılacak 75 yataklı ek bina için ihale süreci tamamlandıktan  sonra ilk  kazma   vuruldu. 

07 Mayıs 2023
Seydişehir'e yapılacak 75 yataklı modern hastanenin temel kazısı başladı.

 Ak Parti İlçe  Başkanı Kemalettin  Atalay "İki bloktan oluşacak ek bina, modern mimari yapısıyla dikkat çekiyor. Geniş, ferah bekleme alanları, poliklinik odaları, uluslara arası standartlarda laboratuvarları, yoğun bakım üniteleri ile ilçenin sağlıkta hizmet kalitesini artıracak. Hasta mahremiyetinin ön planda tutulduğu, içinde tuvaleti, banyosu, televizyon ünitesi gibi hasta ve refakatçisine konfor sağlayan hasta odalarının 18’i tek yataklı, 21’i iki yataklı olacak. 21 poliklinikte hasta kabulü yapılacak. Yoğun bakım ünitesinde toplam 25 yatak yer alacak. Bunun 10’u yetişkin, 10’u çocuk, 5’i yeni doğan için hizmet verecek. 5 doğum ünitesi, 7 ameliyathane yer alacak. 14 müşahede yatağının bulunacağı acil serviste 2 poliklinikte hasta kabulü yapılacak. Ek bina ile birlikte acil, kritik vakaların hastaneye ulaşımında hayati öneme sahip ambulans helikopterlerin iniş, kalkış yapabilmesine imkan sağlayan heliport ta inşa edilecek. "

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.