BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Kızılaydan Seydişehir Atatürk İlkokulunda kan bağış kampanası

Konya Kızılay Kan Alım Merkezi, Seydişehir Atatürk İlkokulunda, "KAN-Panya" etkinliği kapsamında bugün kan bağışı l alımı gerçekleştiriyor. 

03 Mayıs 2023
Konya Kızılaydan  Seydişehir Atatürk İlkokulunda  kan bağış  kampanası

Bugün ki, kan bağışı alımı konusunda açıklamalarda bulunan Seydişehir Kızılay Şube Başkanı Abdullah EROĞLU " Kan bağışı alımı, okullarımızda, öğrenci velilerimize, öğretmen ve diğer personellerimize duyurularak, isteklilerin isim, TC , iletişim bilgileri Konya Kan alım merkezine bildiriliyor, ekip, Konya'dan gelip kan alımını gerçekleştiriyor.


Bugün de, Atatürk İlkokulu Müdürlüğümüz bu organizasyonu gerçekleştirdi.
Bizde Okul Müdürlüğümüzü ziyaret edip ekibimizi karşıladık.
Bu organizasyon için Okul Müdürümüz Mustafa CERAN ve emeği geçen diğer idareci, öğretmen ve personellerimiz ile, kan bağışında bulunan Velilerimize teşekkür ederim.
Ayrıca, Mahallesi'nde bulunan okuluna gelerek kan bağışı yapan Ulukapı Mahalle Muhtarımız Ömer PEKŞENARSLAN'a ve kan alım sırasında Okulu ziyaret ederek desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir KİBAR hocamıza teşekkür ederim.
Kan alımı saat 11.00'de başlamış olup, saat 17,30'a kadar devam edecektir. Kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız 
, alım alım saatı bitinceye kadar kan bağışında bulunabilirler. açıklamasında bulundu 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.