BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'imizin Bakliyat Markası "SAYBAK" raflarda yerini almaya hazırlanıyor...

Seydişehir'imizin Bakliyat Markası "SAYBAK" raflarda yerini almaya hazırlanıyor... 

03 Mayıs 2023
Seydişehir'imizin Bakliyat  Markası "SAYBAK" raflarda yerini almaya hazırlanıyor...

Seydişehir Hafif Sanayi Bölgesi çevre yolu üzerinde Yunus Karpuz Ltd. Şti.’ne bağlı bakliyat ürünlerini paketleme tesislerinde  paketlenen fasulye ve  prinç ürünleri  raflardaki  yerini   alıyor.

1 kg. ‘dan 25 kg.’ a kadar paketlenen  ürünler  İleriki safhada ise  nohut, mercimek, bulgur, mısır gibi diğer bakliyat ürünlerinin de paketlemesine geçileceği  öğrenildi.
Yunus Karpuz Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Karpuz;" Türkiye genelinde aranan marka haline gelmeyi ve ihracatta da daha güzel bir potansiyel elde etmeyi hedeflediklerini söyledi.  

Çok yakında yerel ve ulusal bir çok marketin raflarında olacagız inşallah.

Saray Bakliyat çatısı altında çıkmaya hazırlanan ve ilk markamız olacak "SAYBAK"ın Seydişehir'imize hayırlı olmasını temenni ediyoruz." dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.