BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE KENDİNİ JANDARMA OLARAK TANITIP DOLANDIRICILIK YAPAN KİŞİ JANDARMAYA YAKALANDI

SEYDİŞEHİRDE KENDİNİ JANDARMA OLARAK TANITIP DOLANDIRICILIK YAPAN KİŞİ JANDARMAYA YAKALANDI 

01 Mayıs 2023
SEYDİŞEHİRDE KENDİNİ JANDARMA  OLARAK TANITIP  DOLANDIRICILIK  YAPAN KİŞİ  JANDARMAYA  YAKALANDI

Konya'nın Seydişehir ilçesinde kendini Jandarma olarak tanıtıp dolandıran şüpheli yakalandı.

Seydişehir ilçesinde kendisini Jandarma olarak tanıtarak  Taraşçı Mahallesinde  Yaşlı kişileri  dolandıran  Mehmet Nafi D. Jandarma   tarafından  yapılan çalışma ile  yakalandı.

 Geçtiğimiz  günlerde Seydişehir Taraşcı Mahallesi’nde Ayşe (70) ve Durmuş D. (73) çiftinden  41 bin lira ve 2 adet altın    evlerine  gelen kişi  tarafından  dolandırıldığı iddiası ile Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirmişti.


Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan Seydişehir Jandarma ekipleri güvenlik kamerasından tespit ettikleri Mehmet Nafi D’yi Konya Ereğlide  yakaladı.

Mehmet Nafi D’nin Adana merkezli bir dolandırıcılık şebekesi üyesi olduğu   ve  Seydişehire   yaşlı çiftleri  dolandırmak amacı ile   geldiği öğrenildi.

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca nöbetçi mahkemeye sevk edilen Mehmet Nafi D’ tutuklanarak  cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.