BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KARDELEN ANAOKULUNDAN AİLE KATILIMI SERGİSİ

KARDELEN ANAOKULUNDAN AİLE KATILIMI SERGİSİ 

29 Nisan 2023
KARDELEN ANAOKULUNDAN AİLE KATILIMI SERGİSİ

İlçemiz Seydişehir Kardelen Anaokulu; hem öğrencilerinin aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmelerini hem de geri dönüştürülebilen atık malzemelerden yeni ürünler ortaya çıkarmayı amaçladıkları aile katılımı projesinin sergisini gerçekleştirdi. Bugün saat: 11.00 de açılışı gerçekleştirilen sergiye velilerin de yoğun katılım gösterdikleri gözlerden kaçmadı.

                Okul Müdürü Dilek KARA yaptığı açıklamada: “Bu etkinliğimiz sayesinde öğrencilerimiz aileleriyle keyifli vakit geçirerek ve birlikte çalışarak, her sınıfın farklı temalar kullandığı değişik ürünler ortaya çıkardılar. Velilerimizden, ilk başta zorlansak bile sonunda ortaya güzel ürünlerin çıktığı ve çocuklarının bu süreçte çok mutlu olduğu yönünde dönütler aldık. Güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyoruz katılımlarından dolayı Sayın Kaymakamımız Deniz PİŞKİN beye ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir KİBAR’ a teşekkür ediyorum. Ayrıca emeklerinden ve desteklerinden dolayı öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.