BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SENDEO KARGO SEYDİŞEHİR’ DE HİZMETE BAŞLADI.

   İddialı fiyatlar ile piyasaya girdik, bizimle tanışmak ve çalışmak isteyen tüm müşterilerimizi acentemize bekliyoruz. Teşekkür ederim. Diyerek sözlerini bitirdi. Bizde Seydişehir Haber olarak Sendeo ya başarılar diliyoruz. 

26 Nisan 2023
SENDEO KARGO SEYDİŞEHİR’ DE HİZMETE BAŞLADI.

        E Ticaret sektörü trendini her geçen gün artırmaya devam ediyor. Özellikle pandemi sonrasında talebin aşırı artması ile birlikte İnternet alışverişlerine olan yönelim fazlası ile arttı. Ekonomik fiyatlar ve alışveriş kolaylığı ile artık internet alışverişi hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oldu.

         Artan talep doğrultusunda yeni firmalar da sektöre adım atmaya başladı, son olarak sektöre ciddi bir yatırımla giren Sendeo adını kısa sürede tüm Türkiye’ ye duyurmayı başardı. Yaklaşık 1,5 sene önce faaliyetlerine başlayan, Aygaz firmasının kurum içi girişimi olan ve Koç Holding altyapısında bulunan  Sendeo kısa sürede 81 il ve tüm ilçelerinde 1200 teslimat noktası ile hizmete başladı.

Kargonun Seydişehir acentesi de geçtiğimiz aylarda faaliyetlerine başladı.İlçemizde yıllardır faaliyet gösteren Aygaz tüp ve Aroma damacana su bayiisi Vural Ticaret bünyesine Sendeo kargoyu da dahil ederek hizmet ağını genişletti.

Sendeo kargo faaliyetlerine Ayakkabıcılar çarşısı Altı oluklu çeşme karşısı Aygaz Tüp bayii yanında başladı. Vural Ticaret Yöneticisi Abdullah VURAL ile yapmış olduğumuz görüşmede şunları aktardı ; Bayiisi olduğumuz Aygaz firmasının yıllardır süregelen başarısını ve Koç Holding’ in bir çok sektörde göstermiş olduğu başarıyı Teslimat Sektöründe’ de göstereceğine inancımız tam. Biz yıllardır mevcut sektörlerimizde bağlı olduğumuz firmaları en iyi şekilde temsil ettik, teslimat sektöründe de en iyi şekilde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. İlk aşamada 2022 senesi başında dağıtım hizmetine başlamıştık son olarak ta geçen haftalarda Seydişehir deki kobilerimizden toplama ( Gönderme ) işlemlerine başladık .  İlk aşamada tüm Türkiye ‘den gelen kargoların dağıtımını ve E ticaret odaklı çalışan müşterilerimizin toplama işlemini sürdüreceğiz kısa bir süre içerisinde de inşallah bireysel müşterilerimizin gönderilerini kabul edeceğiz.

        İddialı fiyatlar ile piyasaya girdik, bizimle tanışmak ve çalışmak isteyen tüm müşterilerimizi acentemize bekliyoruz. Teşekkür ederim. Diyerek sözlerini bitirdi. Bizde Seydişehir Haber olarak Sendeo ya başarılar diliyoruz.

VURAL TİCARET SEYDİŞEHİR

ACENTE ADRESi : AYAKKABICILAR ÇARŞISI ALTIOLUKLU ÇEŞME KARŞISI AYGAZ TÜP BAYİİ YANI.

TELEFON : 0332 582 12 05

WEB SİTE: www.vuralenerji.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.