BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Gram altın 1.700 TL olacak iddiası !

Altın fiyatları yeni güne yükselişle başladı. Fiyatlarda yaşanan hareketlilik altına talebi arttırdı. Sarraf Bayram Erdoğan, son 1 hafta içerisinde ciddi şekilde fiziki altına talep olduğunu söyledi. Tarih veren Erdoğan, “Gram altın 1.700 TL olacak” dedi. 

25 Nisan 2023
Gram altın 1.700 TL olacak iddiası !

“GRAM ALTIN BİN 700, ÇEYREK ALTIN 2 BİN 800 SEVİYELERİNİ BULACAK”

Ons altının 2 bin 300 seviyelerine çıkması durumunda gram altının bin 700, çeyrek altının 2 bin 800 - 3 bin TL seviyelerine çıkacağını dile getiren Erdoğan, “Bundan sonraki süreçte altın fiyatlarının ne olacağını merak eden vatandaşlarımızla ilgili olarak da şunları diyebiliriz; önümüzdeki seçimlerden sonraki süreci baz alırsak, dolar 25 seviyelerine çıkarsa onsun da 2 bin 300 seviyelerine çıkacağı öngörülüyor. Böyle bir senaryoda, gram altın yaklaşık bin 650 - bin 700 TL olacak ki çeyrek altın 2 bin 800 - 3 bin seviyelerini göreceğini tahmin ediyoruz. Daha önceki tahminlerimizde de halkımıza rakamlar çok afaki gelmişti ama bu yıl içerisinde biz çeyrek altının 2 bin 800 TL göreceğini tahmin ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.