BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

21 ilde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 110 şüpheli gözaltına alındı

Diyarbakır merkezli 21 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 110 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin arasında avukatların da olduğu öğrenildi. 

25 Nisan 2023
21 ilde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 110 şüpheli gözaltına alındı

Diyarbakır merkez olmak üzere, Bursa, Siirt, Mardin, Gaziantep, İstanbul, Bingöl, Batman, İzmir, Mersin, Şanlıurfa, Van, Şırnak, Muş, Bitlis, Hakkari, Osmaniye, Sivas, Malatya, Ankara ve Adıyaman'da terör operasyonu gerçekleştirildi.

110 KİŞİ GÖZALTINDA
Terör örgütü PKK/KCK'ya finans sağlayan, gençleri kandırarak örgüte kazandıran, sokak olaylarını organize eden ve talimatını veren, HDP'li belediyelerden bazı şirketler aracılığıyla örgüte para aktaran şüphelilerin adreslerine baskın yapıldı. Operasyonda 110 şüpheli gözaltına alındı.

İÇLERİNDE AVUKATLAR DA VAR
Aralarında avukatlar ve HDP önünde evlat nöbetini sürdüren 4 ailenin çocuklarını dağa kaçıran şüphelilerin de gözaltına alındığı operasyon devam ediyor. Gözaltına alınan şüphelilerin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.