BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 3 Bin 220 personel alımı yapacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bakanlık merkez ve taşra teşkilatı ile Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde toplam 3 bin 220 personel alımı yapılacağını duyurdu. 

22 Nisan 2023
Hazine ve Maliye Bakanlığı, 3 Bin 220 personel alımı yapacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bakanlık merkez ve taşra teşkilatı ile Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde toplam 3 bin 220 personel alımı yapılacağını duyurdu. Bakan Nebati, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, alımların Türkiye Yüzyılı’nı gerçekleştirmeye katkı sağlayacağını belirtti.

Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatında çalışacak olanlar arasında, 360 defterdarlık uzman yardımcısı, 40 hazine ve maliye uzman yardımcısı, 10 hazine ve maliye müfettiş yardımcısı, 40 muhasebe denetmen yardımcısı ve 20 hazine avukatı yer alıyor. Gelir İdaresi Başkanlığı'na ise, 50 devlet gelir uzman yardımcısı ve 2 bin 700 gelir uzman yardımcısı olmak üzere 2 bin 750 personel alımı yapılacak.

Bakan Nebati, alımların nitelikli iş gücünün artırılması ve liyakat esasına dayalı kadronun genişletilmesi amacıyla yapıldığını belirtti. Adaylara başarılar dileyen Bakan Nebati, yeni çalışma arkadaşlarıyla birlikte ülkemizin ekonomideki hedeflerine ulaşmak için el birliğiyle çalışacaklarını vurguladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.