banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mayo ve Bikini Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli

 

03 Nisan 2023
Mayo ve Bikini Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli

Yaz sezonunun yaklaşması ile beraber her kadın sezonun plaj giyim trendleri hakkında araştırmalar yapmaya başlar. Mayo ve bikini takımları tatil öncesi alınan en önemli plaj giyim ürünleridir. Günümüz modasında mayo ve bikini alternatiflerinin artmasıyla beraber seçim yapmak da zorlaşıyor. Her dönem farklı seçenekler sunan plaj modasında bazı dönemler mayolar daha çok ilgi görürken bazı dönemler bikini seçenekleri daha popüler oluyor.

Günümüz modası ise mayo ve bikiniler ile zengin seçenekler sunuyor ve hemen hemen aynı popülerliğe sahip. Özellikle son yıllarda dikkat çeken mayokiniler, plaj giyiminde kararsız kalan kadınların ilk tercihlerinden oluyor. Mayo seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli unsurlardan biri vücut yapınızdır. Vücut yapınıza ve ölçülerinize uygun bir plaj giyim seçimi ile konforlu bir gün geçirebilir, şık bir görüntü sunabilirsiniz.

Vücut Tipinize Uygun Bikini ve Mayo Seçiminde Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Mayo modelleri seçiminde mutlaka vücut tipinize uygun seçimler yapmalısınız. Beklentinize uygun bir görünüm elde etmek için vücudunuza hangi modelin yakışıp yakışmayacağını belirlemelisiniz. Vücudunuzda bazı bölgelerdeki fazlalıklar sizi rahatsız ediyorsa, bu bölgeleri saklayabileceğiniz ürünler içinden seçim yapmanız daha doğru olur. Geniş omuzlara ve büyük göğüslere sahip kadınlar için en ideal seçimler straplez modellerdir.

Mayo ve bikini modelleri içinden seçim yaparken en önemli noktalardan biri de vücudumuzun üst kısmını dikkate almanızdır. Vücudunuzun alt bölümü daha fazla dikkat çekiyorsa, üçgen ve boyundan bağlamalı bikiniler en iyi seçim olabilir. Üst kısmı kalın yapılı olan kadınlar, genellikle bikini giymek istemez. Bu durumu göz önünde bulunduran tasarımcılar, bikinilerde de her kadının beklentisine uygun seçenekler sunuyor.

Bikini modelleri seçimlerinde üst modeller kadar alt modeller de önemlidir. Göbek bölgesindeki fazalalıkları gizlemek isteyen kadınlar, yüksek bel bikini altlarını seçebilir. Daha ince yapılı kadınlar ise ipli modeller içinden seçimler yapabilir. Balenli ve destekli modeller vücudunuzu dilediğiniz gibi gösterecek mayo ve bikinilerde yerini alır. Bacak boyunuzu daha uzun gösterebilmek için derin kesim mayo modellerini inceleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Mayo ve Bikini Modelleri

Her sezon birbirinden farklı desen, renk ve kesimlerde plaj giysileri tasarlanır. Plaj giysilerinin en önemli özelliğim şıklık hem de he gün boyu konfor sunmasıdır. Burada rol oynayana en önemli kriter ise kumaş kalitesidir. Mayo ve bikinilerin kumaş ve tasarımları fiyatları etkileyen unsurların başında gelir. Bikini fiyatları, bikini kumaşına, tasarımınıza göre farklılıklara sahiptir. Renkleri, desenleri ile birbirinden ayrılan mayo modelleri fiyatlarıyla da birbirinden ayrılır. Bikiniler alt ve üst seçenekleri ile farklı renk ve desenlerde tasarlanır. Bu durum bikini fiyatlarını da etkiler.

Ayyıldız güvencesi ile sahip olacağınız mayo ve bikiniler ile siz de dilediğiniz şıklığı ve konforu elde edebilirsiniz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.