BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Araç sahiplerini ilgilendiren LPG iddiası! 2 TL'den fazla indirim olacak...

Akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar sürerken son olarak bir indirim haberi geldi. En son geçtiğimiz perşembe günü fiyatı düşen LPG'ye bir indirim daha geliyor. Edinilen bilgiye göre indirim bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. İndirim tutarı ise 2 TL'den fazla. 

03 Nisan 2023
Araç sahiplerini ilgilendiren LPG iddiası! 2 TL'den fazla indirim olacak...

Akaryakıt sektörü kaynaklarının aktardığı bilgiye göre, LPG’nin (otogaz) litre fiyatına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 4 kuruş indirim gelecek.

İstanbul’da LPG’nin fiyatı yaklaşık olarak 10,38 TL’ye gerileyecek.

LPG’de fiyatlar, bayiler ve iller arasında belirgin farklılık gösteriyor.

BENZİN VE MOTORİNDE SON DURUM

Benzin ve motorinde bir fiyat değişikliği bulunmuyor. Öte yandan Suudi Arabistan, Irak, Cezayir, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Kuveyt’in mayıs ayından itibaren petrol üretiminde kesintiye gitme kararı almış, bu kararın etkisiyle bu sabah ham petrol fiyatlarında yüzde 8’i gören fiyat artışı yaşandı.

Saat 09.00 itibarıyla brent petrol fiyatında günlük artış oranı yüzde 4,5 seviyesinde bulunuyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.