BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Crop Top Ürünleri

Crop Top Ürünleri 

20 Mart 2023
Crop Top Ürünleri

Göbeği ön plana çıkaran üst giyim ürünlerine crop top adı verilmektedir. Sıcak havalarda kullanımının fazlaca yapıldığı görülse de soğuk kış aylarında da oldukça fazla bir şekilde tercih edilmektedir. Bel ile göğüs bölgesine kadar olan kısmı açık bırakan üst giyim ürünleridir.

Crop Top Modelleri Nelerdir?

Oldukça farklı modellerde crop top ürünleri bulunmaktadır. Kazak, bluz, t-shirt, polar, ceket, mont ve daha pek çok üst giyim ürünü crop top olarak tasarlanabilmektedir.

Oldukça farklı renk seçeneğine sahip olan crop toplar farklı tasarımları ile de son derece dikkat çekmektedir. Crop top ürünleri genellikle spor ve günlük giyimde değerlendirilmektedir. Etek, şort, kot pantolan ve daha pek çok farklı giyim ürünü ile de rahatlıkla kombinlenebilmektedir.

Crop Top Tasarımları

Crop top modelleri genellikle spor kombinlerde tercih edilmektedir. Bu neden ile taytlar ile sıklıkla kullanılmaktadır. Esnek olması ve hareket özgürlüğü sağlaması ile oldukça fazla bir şekilde tercih edilmektedir.

Günlük yaşam içerisindeki faaliyetlerin gerçekleştirilmesi esnasında da giyilen crop top modelleri bulunmaktadır. Ayrıca iş yaşamında da giyilebilecek crop top modelleri bulunmaktadır.Birbirinden şık crop top ürünlerine https://www.axxelgulertekstil.com/crop-top-modelleri internet sitesinden ulaşmak mümkündür.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.